Tea Tree Oil Cleanser with Vit.E 125 ml

RM 15.90

Product Range : OILY & ACNE

Skin Problems : CLEAR | CLEAN | FRESH, FLAWLESS SKIN, Tea Tree Oil Series

4.1 / 5.0 of 7 reviews

 


TEA TREE OIL 
Facial Cleanser (125 ml)
Suitable for Oily & Problem Skin / Sesuai untuk Kulit Berminyak & Bermasalah

RM 15.90 (Include GST)


INGREDIENTS / RAMUAN :
Minyak Tea Tree, Vitamin E 200 I.U


Creamy and efficient cleanser that cleans gently yet deeply for soft, clean skin without drying
• Removes oil, grime, unclog pores and control skin oiliness to reduce pimples
• Multi-benefit properties provide relief for problem skin
• Non-comedogenic and hypo-allergenic
• Recommended for men and women
 
DIRECTIONS FOR USE:
Squeeze a small amount of Cosmoderm Tea Tree Oil facial Cleanser onto moistened palm, gently massage onto wet face and rince thoroughly

Pencuci berkrim mencuci kulit dengan lembut dan mendalam tanpa mengeringkan kulit
• Membersih wajah daripada minyak dan debu
• Membersih pori tersumbat dan mengawal minyak untuk kecutkan jerawat
• Pelbagai manfaat untuk membantu kulit berminyak
• Tidak menutup pori atau menyebabkan alahan
• Sesuai untuk lelaki dan wanita

CARA PENGGUNAAN:
Picit sedikit Pembersih Muka Tea Tree di atas tapak tangan yang basah dan gosok sehingga berbuih. Urut ke seluruh muka yang basah dan bilas dengan air.


 

 

Show all reviews (7)
Nur Farhana Binti Sapri by Nur Farhana Binti Sapri 08 Jun 2017 01:16:12 pm

baru pakai sebulan . even belum pakai 1 set tapi dah nampak sangat perubahan . kulit dah kurang berminyak jerawat pun dah kurang .

PARIZAN BT MOHD ZAIN by PARIZAN BT MOHD ZAIN 14 Mar 2016 04:15:01 pm

Saya masih setia menggunakan Tea Tree Oil Facial Cleanser sejak tahun lepas, saya amalkan mencuci muka sehari 3 kali iaitu waktu pagi, tengahari dan Malam.Saya memang satiesfied dengan product ini dan telah mula me war- warkan kepada rakan- rakan dan keluarga..
Cosmoderm terbaik dan menyelesaikan masalah jerawat di muka saya. saya tetap pastikan produk ini ada di sisi saya kemana sahaja saya pergi.

http://suriaamanda.blogspot.my/2015/12/cosmoderm-set-tea-tree-oil-pilihan.html

fatimah zainal by fatimah zainal 01 Mar 2016 10:46:34 am

im suffering with acne problem since teenager, suitable for my very sensitive skin
no more redness appear after using this product and no clogged pore even applying loose powder .

Siti salha sulaiman by Siti 25 Feb 2016 12:25:43 pm

Mengurangkan minyak pada muka tapi kulit tidak terasa tegang. Kulit saya yang sensitif ni tidak mudah keluar ruam lagi. Kalau dibandingkan dengan pencuci muka lain, pencuci muka tea tree ni lebih jimat. 1 tiub ini sy guna selama lebih kurang 3 bulan.

Yaya Natsumi by Nurhidayah Iqmal Bt. Ishak 29 Jan 2015 10:33:27 pm

Mengurang dan membersihkan minyak dimuka dengan berkesan. Saki baki make up juga mudah ditanggalkan. Sesuai untuk mereka yang selalu melakukan aktiviti luar. Hee

Ben Ashaari by Salbani Ashaari 22 Jan 2015 01:38:15 am

Setiap malam , sebelum tidur .. wajib sapu losyen ni ! Kalau tak sapu , nyamuk dan telinga seperti sepasang kekasih ! Bila di sapu , nyamuk pasti akan mendendangkan lagu Purnama Merindu ! Idam benar nak gigit badan aku ! Sebab itulah aku senantiasa pastikan Tee Tree Oil ni senantiasa ada di dalam rumah ! Anak kecil pon boleh pakai ... TERBAIK !


Tell us what you think about this product, share your opinion with other people. Please make sure that your review focus on the product. Inappropriate reviews will not be posted.

Please login as customer to write a review.

Should you need more information on the product, kindly write your details to us.

Name * :
Email * :
Contact No. :
Enquiry * :
Security Code *
: Please click here to generate code.
   


You may like this

Tea Tree Oil Anti-Blemish X-press 10 ml

Tea Tree Oil Anti-Blemish X-press 10 ml

MYR17.83

Tea Tree Oil Clarifying Toning Lotion 100ml

Tea Tree Oil Clarifying Toning Lotion 100ml

MYR18.77

Tea Tree Oil Day Night Moisturiser 50ml

Tea Tree Oil Day Night Moisturiser 50ml

MYR17.83
Print