Gentle Cleansing Milk ( Soap Free ) 100ml

RM 27.90

Product Range : DRY & MATURE

Skin Problems : Wrinkles, Anti-Aging, Dry Skin, CLEAR | CLEAN | FRESH, Gentle Series

4.0 / 5.0 of 3 reviews

 

GENTLE Cleansing Milk - Soap Free (100 ml)
Suitable for Very Dry & Ultra Sensitive Skin / Sesuai untuk Kulit Sangat Kering & Sensitif


INGREDIENTS / RAMUAN:
Sea Cucumber, Co-Enzyme Q10


Water-soluble soap free cleansing milky lotion for dry or very sensitive skin
• Soap-free cleansing system to clean without stripping the protective moisture layer
• Removes all impurities and makeup thoroughly
• Leaves skin feeling clean, silky smooth, soft and moisturized after rinsing
 
DIRECTIONS FOR USE:
Squeeze a small amount of Cosmoderm Q10 Gentle Cleansing Milk onto moistened palm, gently massage onto wet face and rince thoroughly

Pembersih losyen susu, larut air tanpa sabun, khas untuk kulit kering atau sangat sensitif
• Formulasi tanpa sabun yang membersih tanpa mengeringkan lapisan perlindungan kulit
• Melarutkan segala kotoran dan mekap agar mudah bersih
• Kulit rasa bersih, lembut dan lembap selepas dibilas dengan air

CARA PENGGUNAAN:
Picitkan sedikit Gentle Q10 Cleansing Milk di atas tapak tangan yang lembab. Urut dengan lembut ke atas muka yang basah dan bilas dengan air.


 

 

 

Show all reviews (3)
Nurhany Aziz by Nurhany Aziz 14 Jul 2016 05:26:46 pm

Sy recommend sgt2 cleanser ni for those yg mempunyai kulit sensitif. .kesan dilihat dengan kali pertama penggunaan..sgt berpuas hati..Thanks cosmoderm

iena eliena by iena eliena 18 Nov 2015 04:00:56 pm

Ini adalah salah satu diantara produk cosmoderm yang cik iena dah lama guna . Cik iena juga gunakan untuk remove make up cik iena . Pada yang make up nipis sangat sesuai gunakan cleansing milk ni sebagai make up remover. Nak guna make up remover pun boleh. tapi biasanya cik iena guna cleansing milk je untuk remove daily make up . Kalau bermekap la. Biasanya cik iena tak make up pun pergi kerja tapi tetap guna cleansing milk ni sebab ianya sangat best. Melembut kan kulit kita macam kulit baby okay .

Baca selanjutnya
http://www.ienaeliena.com/2015/11/cosmoderm-gentle-q10-cleansing-milk.html?m=0


Tell us what you think about this product, share your opinion with other people. Please make sure that your review focus on the product. Inappropriate reviews will not be posted.

Please login as customer to write a review.

Should you need more information on the product, kindly write your details to us.

Name * :
Email * :
Contact No. :
Enquiry * :
Security Code *
: Please click here to generate code.
   
Print