News & Events

Cosmoderm at IIFA 2017 in New York with Attika C. from the BBC

Cosmoderm at IIFA 2017 in New York with Attika C. from the BBC

For all our Bollywood fans out there! Check out the IIFA Awards 2017 with host Attika Choudhary, brought to you by Cosmoderm with love from New York :)     Shabana A...

Read More
Guna Krim Magic Untuk Kurangkan Alahan Kulit Akibat Cuaca Panas

Guna Krim Magic Untuk Kurangkan Alahan Kulit Akibat Cuaca Panas

Ujian buat aku setiap kali tiba bulan Ramadhan . Kalau tak tabah memang berhuhuhuhu’lah aku jawabnya . Bila aku teringat tahun-tahun lepas tu serius aku jadi serik . Serik sebab tak jaga ...

Read More
Demam campak la pulak Qhaliff !

Demam campak la pulak Qhaliff !

Wife bagitau aku.. tadika Qhaliff , ada pelajar kena demam campak. Kawan baik Qhaliff sendiri pon sedang mengalaminya. Hurm... Qhaliff , tak menampakkan lagi tanda tanda nak 'join sekaki'. ...

Read More
Local products yang aku rasa too damn good

Local products yang aku rasa too damn good

Hey guys. Saja nak share one of our local products yang aku rasa too damn good. Aku rasa sangat berbaloi to buy this product since dia sesuai sangat dengan masalah kulit for our local people. Dalam...

Read More
16 tahun & Cemerlang!

16 tahun & Cemerlang!

Sebagai ibu syarikat kepada brand tempatan Cosmoderm, Vanity Cosmeceutical bersyukur untuk meraikan target pencapaian cemerlang yang dinanti-nantikan selama 16 tahun bertahan dalam industri halal d...

Read More
13 produk ini saya gunakan untuk pulihkan kulit muka 'breakout' - Lana

13 produk ini saya gunakan untuk pulihkan kulit muka 'breakout' - Lana

Hanya dalam masa lima bulan, wajahnya yang dipenuhi dengan jerawat (breakout) akhirnya berjaya dipulihkan selepas menggunakan beberapa produk kecantikan yang mudah didapati di kedai seperti Watson ...

Read More
Set Travel Cosmoderm Pilihan Ketika Melancong

Set Travel Cosmoderm Pilihan Ketika Melancong

  Set Travel Cosmoderm Pilihan Ketika Melancong.  Bagi seorang yang suka travel krim atau lotion memang akan sentiasa ada didalam list travel untuk di bawa. Tak kisahlah destinas...

Read More
Bil perubatan untuk Zahra , RM8K !

Bil perubatan untuk Zahra , RM8K !

Wife dapat surat dan terus turun ke kaunter untuk urusan pembayaran dan discharge. Aku jaga budak budak di wad. Nasib baik la  ada insuran.. dapat la duduk bilik single. Kalau takda insuran , ...

Read More
Produk Cosmoderm sebagai ' Duit Raya ' pada orang dewasa !

Produk Cosmoderm sebagai ' Duit Raya ' pada orang dewasa !

Minggu lepas , rakan-rakan blogger datang beraya. Asalnya 3-4 orang jer.. sekali datang , tu diaaa ! Satu batalion. Haaa.. mengelabah dibuatnya. Nasib baik wife dah sediakan sedikit juadah. Kuih ra...

Read More
'Inilah gambar muka saya semasa breakout, tapi dah pulih selepas jalani rawatan RM300'

'Inilah gambar muka saya semasa breakout, tapi dah pulih selepas jalani rawatan RM300'

'Inilah gambar muka saya semasa breakout, tapi dah pulih selepas jalani rawatan RM300' 7:30 AM  Facebook     ...

Read More
Selamat Hari Ibu mak…!

Selamat Hari Ibu mak…!

https://sohoque.com/idea-hadiah-hari-ibu-yang-best/   Selamat Hari Ibu mak…! Hurmm.. Hari Ibu dah tak lama lagi dah. Bila tiba Hari Ibu ni, aku memang rasa lain macam sikit....

Read More
Persediaan Percutian 5 Hari 4 Malam ke Perth Australia

Persediaan Percutian 5 Hari 4 Malam ke Perth Australia

Persediaan Percutian 5 Hari 4 Malam ke Perth Australia   Alhamdulillah tercapai impian aku melancong keluar negara atas tiket blogger. Terima kasih Ben Ashaari bagi pel...

Read More