Local products yang aku rasa too damn good

17 Aug 2017

Hey guys. Saja nak share one of our local products yang aku rasa too damn good. Aku rasa sangat berbaloi to buy this product since dia sesuai sangat dengan masalah kulit for our local people. Dalam gambar ni adalah moisturizer tea tree oil which is tea tree oil adalah bahan yang bagus untuk masalah kulit berminyak. Majoriti Malaysian ni kulit lebih kepada berminyak, so this one boleh control minyak tu and masa yang sama dia boleh pudarkan parut dan kurangkan open pores sebab dia ada vitamin E which is bagus untuk kulit.

Perasan perubahan bila ramai kawan tegur muka nampak bersih. Padahal baru try moisturizer ni je sebab masa tu tak sure produk ni serasi ke tak dengan kulit.

Produk ni ada banyak jenis. Korang kene tahu skin type korang. Produk warna hijau sesuai untuk kulit berminyak dan jerawat, biru untuk kulit kering, kuning untuk kulit berparut. So make sure korang kenal pasti dulu masalah kulit muka korang baru lah beli okayyy.

Produk ni ada je jual dekat watson, guardian, farmasi. Harga berpatutan dan mampu milik. Boleh tengok jugak dekat website dia www.cosmoderm.com.my.

 

Moisturizer yg aku try. Bau dia macam bau ubat sikit tapi tak kuat sangat. Yang penting benda ni terbaikkkk.

                                                          No automatic alt text available.

Ini utk set kulit berminyak.           

                                                           Image may contain: text 

Ini utk set kulit berjerawat, beza dengan set kulit berminyak adalah dia punya serum. Cuba compare dua2 set tu.                                                                 

                                                           Image may contain: text

Ini utk kulit kering ye.

                                                           Image may contain: text

Ini utk kulit berparut.

                                                           Image may contain: 1 person, text

 

 

Sapa kata local products tak bagus? Kan? Tapi make sure local products yang diiktiraf.

#cosmodermreview
#iklantakberbayar

 

 

https://www.facebook.com/iffany/posts/1620998127919390



Back to News & Events


Print